Hogyan is működik a részletfizetés?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok , dolgozok tehát van jövedelmem.
A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnék venni egy mobiltelefont ( Nem szolgáltatónál) akkor mindenképp be kell töltenem a 18.életévemet?
Köszönöm : )
2018. dec. 25. 14:17
1/7 anonim válasza:
Az utcán bárkitől vehetsz bármit.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Lehet hogy te így szoktad lebonyolítani az adás-vétélt , de én maradok a törvényes fizetésnél : )
2018. dec. 25. 14:35
3/7 repulo válasza:
Megnézed a hitelnyújtónál ÁSZF-et.
4/7 anonim válasza:
Várd meg a 18. évedet, mert még éretlen vagy. Én a lényeget írtam le neked, de te nem érted.
6/7 A kérdező kommentje:
Most nem tudom, hogy miért vagyok szétsavazva? 😀 Egy normális kérdést tettem fel és egy kicseszettt választ nem tudtok írni?
2018. dec. 25. 18:04
7/7 anonim válasza:
Ha megfigyeled, csak egy válaszoló szemétkedik, jelenleg 57 %-on.
Az meg lehet, hogy pont az a lelki sérült, amelyik szokott itt szemétkedni, ne törődj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!