Nagy családi drága! Hűtőgép! Alkatrész félévenként?
Sziasztok olyan, hozzá értő szakember segítségét kérném akik, értenek a hüzőkhöz vagy az ehhez szorosan kapcsolodó témákhoz.
Egy olyan alkatrészt keresek amit FÉL ÉVENKÉNT kell elméletileg cserélni drága nagy hűtőkben. Ha minden igaz ezt a hűtő jelzi is fél évente egy kis lámpával hogy ideje lenne cserélni. Ezt azt alkatrészt keresem ami megoldaná ezt a problémát viszont sajnos nem tudom melyik az!! :)
Remélem ti okosabbak vagytok!
Nincs elég infó a kérdésedben amire érdemben válaszolni lehetne.
Ezen dolgozz inkább!
# 12
Szokásos Szirty-hozzáállás: amit te nem tudsz, az nincs is.
Pedig, aki kellően tájékozott, még ennyiből is le tud vonni valamit, de ezt már megírtam egyszer(#2).
"Pedig, aki kellően tájékozott, még ennyiből is le tud vonni valamit,"
Akkor linkeld be neki a szükséges alkaltrészt, aztán irány aludni.
"Valamit" mindenből le lehet vonni.
"Szokásos Szirty-hozzáállás: amit te nem tudsz, az nincs is."
Szokásos "Gáz Pali"-féle feltételezéseken alapuló "korrekt" válasz.
Ha leírta volna hogy beépített ivóvíztisztító aktívszenes készülékkel kapcsolatos a kérdés, akkor én nem írtam volna hogy dolgozzon még egy kicsit a kérdésen.
A mai napig nem bizonyosodott be hogy igazad lenne...
De elfogadnám ha így lenne, mert random is bele lehet találni egy rosszul feltett kérdésbe, ez tény.
Hiába igyekszel rosszindulatúan degradálni, valójában az a jó, illetve tapasztalt szakember, aki félszavakból is meg tud fejteni egy-egy laikus kérdést.
Ez a mostani épp egy jó példa erre.
Egy a lényeg, hogy a butácska állításod:
"Nincs elég infó a kérdésedben amire érdemben válaszolni lehetne."
Ebben a formában nem állja meg a helyét, ahogy azt be is bizonyítottam (#2).
Többi csak a kicsinyes duma.
De hányszor beégetted már magad, ott volt a mikrosütő esete is például.
Mert te még nem láttál olyat, ami bizonyos érzékelőkkel van ellátva, ezáltal képes beavatkozni a magnetron működésébe (ld. Panasonic stb.), ezért beköpöd a témába, hogy olyan nincs.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!