Nagy családi drága! Hűtőgép! Alkatrész félévenként?
Sziasztok olyan, hozzá értő szakember segítségét kérném akik, értenek a hüzőkhöz vagy az ehhez szorosan kapcsolodó témákhoz.
Egy olyan alkatrészt keresek amit FÉL ÉVENKÉNT kell elméletileg cserélni drága nagy hűtőkben. Ha minden igaz ezt a hűtő jelzi is fél évente egy kis lámpával hogy ideje lenne cserélni. Ezt azt alkatrészt keresem ami megoldaná ezt a problémát viszont sajnos nem tudom melyik az!! :)
Remélem ti okosabbak vagytok!
Lehet, hogy a beépített ivóvíztisztító aktívszenes betétje, amit véletlenül 6 havonta ajánlott cserélni, ha használjátok egyáltalán és rá van kötve a vízhálózatra.
De ezt bizonyára nem fogod tudni megmondani szerintem, hogy honnan isszátok a vizet. Szakember kellene a megállapításához.
"Ha minden igaz ezt a hűtő jelzi is fél évente egy kis lámpával hogy ideje lenne cserélni."
Ha minden igaz, a kezelési utasításban le van írva.
Ha minden igaz, a típus alapján is kikereshető.
Ha minden igaz, a vásárlás helyén is érdeklődhetsz.
De mi nem tudjuk milyen hűtőd van és mit kell cserélni benne.
Nekem a kocsiban jelez egy lámpa, te meg tudod mondani mit cseréljek?
Kérdező: #3 és #4.
Te miről beszélsz ilyenkor, normális vagy?
Józan vagy?
Idefigyelj, kérdezted honnan isszuk a vizet és érkezett rá a válasz, melyik részét nem értetted?
A 3#-al meg annak a szerencsétlennek üzentem aki kötekedni jön ide. A legtöbb barom arc azért jár fel ide hogy legyen mibe belekötnie, mert egyébként unatkoznak
"Nagy családi drága! Hűtőgép! Alkatrész félévenként?"
Te még kérdezni sem tudsz, valszeg írni is alig. Én csak annyit kérdeztem, milyen a típusa? Erre lepontoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!