Miért ilyen drága bármi is mosógéphez?
A még éppen nem 2 éves whirpool mosógépünknek el kezdett rozsdásodni a teteje,pedig folyton le volt törölgetve minden mosás után meg vigyáztunk rá.Nézegettem tetőket és csak egy ki..szot tető lemez majd húszezer forint miért ilyen drága a lemez?
És még van pofájuk oda írni,hogy akció,ez inkább lopás.
Azért drága, hogy új gépet vegyél. Éljen a marketing-politika.
De egyébként ha írsz közvetlenül a Whirlpoolnak, lehet, hogy segítenek és megúszod olcsóbban.
Jópár éve én két tengelycsonkot rendeltem tőlük közvetlenül, olyan 3-4 eFt-ért, a 60 rugós dobcsere helyett.
Én is tudok róla hogy van az a hibájuk hogy rozsdásodik a tetejük-viszont nekünk van egy 10+ éves AWT 2284-800-as és egy deka rozsda nincs rajta,talán mert a kezdetek óta használat után úgy 8-10 órán keresztül nyitva hagyjuk a tetejét és hagyjuk kiszáradni.
Én inkább azon akadok ki hogy bármilyen apró műanyag biszbasz (tekerő,gomb stb.)amiből a fröccsöntőgép percenként százat dob ki magából minimum 3000 forinttól indul-és nem csak a mosógéphez hanem pl.mikróhoz is, miközben egy jóval bonyolultabb elektromos alkatrész pl.ürítőszivattyú 3500-4000Ft...
# 4
Igen a lehúzás mindennél megy.Mi is rendesen kezeltük a mosógépet mindig szárazra is töröltük meg minden,de mégis elő jött a rozsda szerintem szarul is van lekezelve a fém plusz kitudja milyen lemezre festettek.De majd most magam akarom lefényezni az egész tetőt kb 4000Ft ből meg is lenne mert csak egy ilyen lemez tető minden nélkül 19EFt kompletten meg 30EFt és ez már mind elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!