Olaj nélküli fritőz?
Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata az ilyen légkeveréses, olaj nélküli fritőzökkel? Tényleg, úgyanúgy megsülnek benne a dolgok mintha olajban sütném ki? Ha igen,esetleg tudtok konkrét típust ajánlani ami bevált nektek?2019. jan. 17. 12:02
1/7 anonim válasza:
Pont olyan mint a sütőben sült. Kivéve hogy megforgatja a cuccokat így pl gyereknek halrudacskabol halpepet csinál :))
De sutokent működik így úgy képzeld el mintha a sütőbe tetted volna az ételt
2/7 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Lassú, ès teljesen màs sütès utàn
3/7 anonim válasza:
Én a sültkrumplinak valót beleszóróm egy tepsibe, be a sütőbe. Se olaj, semmi. Ezért nem kell venni egy drága törékeny sz@rt.
4/7 anonim válasza:
A házi (általam panírozott) rántott húst finomabbra sütötte, mint az olajos változat.
6/7 anonim válasza:
Én imádom, mindent abban sütök már. snacktastic 4804-em van, abban sütöm a krumplit, rántott húst, sütiket... Jóval energiatakarékosabb, mint sütőben és szerintem finomabb is lesz, plusz nem lesz olyan dögmeleg a lakásban...
7/7 anonim válasza:
"Kivéve hogy megforgatja a cuccokat"
Nem mindegyikben van keverő cucc!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!