Milyen mosógépet javasolnátok konyhába?
Sajnos a fürdő kialakítása miatt nem igazán fér el az új lakásomban a mosógép. Nekem ez alapból fura, mert eddig bárhol laktam, mindig a fürdőben volt a gép.
Viszont láttam hogy elég gyakori megoldás ez, hogy gyakorlatilag a konyhapultba van építve a mosógép, nem csak kis lakásoknál.
Mivel a konyhában van elég hely mindenképp elöltöltőset szeretnék, egy olyat ami szépen mutat.
Eddig a Samsung gépeit nézegettem, eléggé tetszik a sötétített ajtó (pl ez: [link]
Ismer valaki valami olyan típusú mosógépet ami esztétikusan mutatna egy konyhában?
Mosókapacitás nem igazán számít, 5-6 kg és felette már tökéletes.
Köszönöm!
LG Direct Drive
Nem az esztétikusság számít első sorban
És miért akkora cucc a Direct Drive?
Azért azt megjegyzem, hogy az ékszíj nem egy problémás dolog. Az viszont meggondolandó, hogy az LG DD inverteres motoros gépeinél ha esetleg szimering ill. ebből következő csapágyhiba keletkezik, a szivárgó víz a motorba folyik. A 10 év motorgarancia erre viszont nem vonatkozik!
Egyébként a Samsungnál is 10 év garanciát adnak a közép-felső kategóriás gépekre, szintén ugyanez a működési elv, csak másképp hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!