Ha veszek egy mosógépet, akkor kiszállátáskor felhozzák az emeletre?
Figyelt kérdés
Panellakásba költöztem 4. emelet és nincs lift. Ha veszek egy mosógépet, azt felhozzák nekem az emeletre? Nem ismerek senkit még a városban, hogy segítsen nekem.
Hogyan zajlik ez pontosan?
2018. ápr. 7. 16:25
1/5 anonim válasza:
Ha interneten rendeled, ott van a kiszallitasi feltételeknél, higy meddig viszik, a boltban pedig meg tudod kerdezni
2/5 anonim válasza:
Többnyire a lépcsőház bejáratáig viszik...van ahol fel is cipelik neked (nyilván nem ingyen) ezt a házhoz szállítás feltételek,árak stb résznél találod,de van amikor a kosár résznél van külön egy olyan 1000-2000 ft-os opció,hogy felcipelik és berakjak az ajtón. Minden esetbe jelezni kell előre,hogy neked a 4.emeletre lift nélkül házba kellene
3/5 anonim válasza:
Én sokszor rendelek netről de futár még eddig mindíg egyedül jött. Nehezen vinné fel. Érdeklődj ahol veszed hogy lehetne ezt megoldani.
4/5 anonim válasza:
a házhozszállításnál külön díj van az emeletekre felcipeléshez
kb 1000 forint/ emelet.
jelezni kell hogy kéred hogy vigyék fel, és felviszik, ha nincs aki segítsen megéri azt a pár ezrest.
Én mindíg felcipeltetek mindent amit rendelek, ha máshogy nem akkor lemegyek és adok 1-2000 forintot a szállítoknak azt felhozzák.
5/5 anonim válasza:
Persze, még be is kötik, csak nem ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!