Ha házhozszállítással rendelek új mosógépet akkor a régit elviszik vagy előtte még nekem kell elvitetnem?
Elviszik, csak jelezni kell nekik. Egyébként ez egy EU-s előírás.
Nálam vitték a mosógépet, a tűzhelyt is kértem, de aztán a festők elkérték és elvitték. A szállító cégtől vissza is hívtak, hogy nem e a szállítók nem akarták elvinni véletlen.
Olyan szaküzleten vettem, ahol szervizzel is foglalkoznak. Elhozták, beüzemelték és az öreget elvitték. Benne volt az árban.
Ahhol nem voltak hajlandók eflvinni az emeletre és az öreget elszálítani, onnént gyorsan távoztam.
Ezt azért előre le kell fixálnod a feladó céggel... A futár csak egy láncszem, akit megbíztak, hogy hozza ki neked a mosógépet. Ha nincs előre fixálva a régi elvitele, akkor nem köteles.
Viszont! Ha ez nem egyszerű vásárlás, hanem az az államilag támogatott mosógépcsereprogram, akkor kötelesek elvinni, mert az direkt úgy szól, sőt kötelező is odaadnod a régit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!