Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha házhozszállítással rendelek...

Ha házhozszállítással rendelek új mosógépet akkor a régit elviszik vagy előtte még nekem kell elvitetnem?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 9. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Miért vinnék el? Amúgy kapj a szívedhez: Az újat sem fogják beszerelni neked.
2017. ápr. 9. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha jelzed előre, el kell vinniük.
2017. ápr. 9. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Vannak olyan áruházak, ahol a régi mosógépet beszámitják az új árába, és el is szállítják a régit.Lehet, hogy csak akkor, ha akció van, nem tudom pontosan.
2017. ápr. 9. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Tőlünk automatikusan elvitték a hűtőt és a mosógépet is. Előbbi egy kisebb üzletből származik, a mosógép szerintem a Media Marktból. Kérdezz rá az ügyfélszolgálaton, az a legbiztosabb.
2017. ápr. 9. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Elviszik, csak jelezni kell nekik. Egyébként ez egy EU-s előírás.

Nálam vitték a mosógépet, a tűzhelyt is kértem, de aztán a festők elkérték és elvitték. A szállító cégtől vissza is hívtak, hogy nem e a szállítók nem akarták elvinni véletlen.

2017. ápr. 9. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Olyan szaküzleten vettem, ahol szervizzel is foglalkoznak. Elhozták, beüzemelték és az öreget elvitték. Benne volt az árban.

Ahhol nem voltak hajlandók eflvinni az emeletre és az öreget elszálítani, onnént gyorsan távoztam.

2017. ápr. 9. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Kötelező elvinni a régit, EU-s környezetvédelmi szabály, de néha húzódoznak a szállítómunkások. Ne dőlj be nekik. Előre jelezd a vásárláskor, hogy kéred a régi elszállítását, így semmiképp nem köthetnek bele.
2017. ápr. 10. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
34%

Ezt azért előre le kell fixálnod a feladó céggel... A futár csak egy láncszem, akit megbíztak, hogy hozza ki neked a mosógépet. Ha nincs előre fixálva a régi elvitele, akkor nem köteles.

Viszont! Ha ez nem egyszerű vásárlás, hanem az az államilag támogatott mosógépcsereprogram, akkor kötelesek elvinni, mert az direkt úgy szól, sőt kötelező is odaadnod a régit....

2017. júl. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!