Vásárolt terméket beköthetem? Vagy szakembernek kell?
Figyelt kérdés
Vásáróltam internetről EMAGnak az oldaláról mosógatógépet meg száritógépet ezeket én beköthetem vagy emagnak kell valami szakembernek2018. dec. 8. 13:26
1/4 anonim válasza:
Van olyan márka, mely akkor vállalja a garanciát, ha az ő emberük végzi a bekötést.
2/4 anonim válasza:
A garanciát nézd meg. Sok helyen, csak akkor él, ha szakemberrel kötteted be. Mosogató, száritógépnél ilyennel még nem találkoztam. A gáztűzhelynél már feltétel a szakember.
3/4 anonim válasza:
A gázkészülékhez kell szaki a garancia miatt.
Ha nem gázos a mosogató, meg a szárító, akkor egyedül is bedughatod a konnektorba, meg a lefolyóba.
4/4 anonim válasza:
Igen, bedughatod egyedül is a konnektorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!