Fi Relét beköthetem úgy hogy egyből egy áramkört is biztosít?
Mindegy hogy kötöd be.
Ráteheted az összeset, meg leágaztathatsz tetszőleges számú áramkört.
A gyakorlatban a családi házas modell esetén én hármat rakok be. Egyet azoknak az áramköröknek ami szabadtérre megy, vagy szabadtéri csatlakozás lehetősége adott (pl egy konnektor a garázsajtó mellett, amibe sanszos hogy bedugják a fűnyíró hosszabbítóját, stb.). Egy a fürdőnek. Egy a maradék.
Amúgy ha tényleg bővíteni akarsz, beraksz plusz egy elosztó dobozt és máris van hely.
Nem! A fi nem old le túláramra. Nem helyettesíti a kismegszakítót. Kivéve ha kombináltat veszel
A fi relé csak életvédelmi kapcsoló. Mindent biztosítani kellene fi-relével, viszont ez nem fog leoldani,ha túl van terhelve a vezeték.
A sorrend úgy lenne, hogy fi-relén átmegy minden és onnan ágaztatsz el a kismegszakítók felé. Kérdezz bátran :-) üdv:Balázs
Kb. 30 éve nem gyártanak olyat amiben nincs túláramvédelem.
De ha mégis, kérlek mutass egyet.
Szerintem félreolvastál valamit.
Mutatok egyet:
lefelé lapozva először jönnek a Resi9 áram-védőkapcsolók, majd a Resi9 áramvédős kismegszakítók
Re:#7
Az előttem szóló belinkelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!