Beköthetem az autoba a két hifi hangfalat?
"ezt ugy kepzeltem el h lekotom a ket gyari hatso hagszorot es annak a helyere bekotom"
- Így jó.
" az egyiket bekotottem ugy h miutan lekotottem a ket hatsot, a hangfal egyik kabeljat az egyik oldalra masikat a masik oldalra kotottem be ... keresztben ..."
-Sok értelme nincs.
" az erdekelne h ez a kereszt megoldasal azt akartam elerni h az eristo 2x20 wattrol jojjon... jol gondoltam?"
-Nem, ugyanúgy fog szólni. A két oldalon egy-egy vezeték a jel. és egy-egy vezeték a test. Ha a két testet fölcseréled akkor nem lesz semmi. Ha a két jelet felcseréled akkor meg a bal fog a jobb helyett szólni és fordítva. Ezzel semmi gond. Ha a két testre kötöd akkor nem szól, ha a két jelre, akkor az ellenfázisú jelek oltani fogják egymást, így halkabb lesz, monóba pedig nem fog szólni.
" esetleg ha bekotom a masikat is rendesen ahogy kene kiegethetek valamit? kosziii"
-Ez az eset lesz a bal-jobb csere és minden szólni fog rendesen.
Ja, és nem tudod hídba kötni, ahhoz kifejezetten olyan erősítő kell ami tudja a hídba kötést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!