Hogyan csatlakozzak a zuhanyzón a Bluetoothra?
Nemrég lett egy új zuhanyzónk, aminek van egy bluetooth funkciója. Be is kapcsoltam, bemondja hogy "Bluetooth mode", de amikor rácsatlakoznék a telefonommal, az nem találja. A szerelők nem hagytak itt használati útmutatót, én pedig online találtam egyet, de abban nincs erről szó.
Zuhany típus: Sanotechnik Trend 3 aszimmetrikus hidromasszázs zuhanykabin elektronikával
Telefonom (nem tudom, hogy szükséges-e, de hátha azzal van a baj) Huawei P9 lite 2017
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Minden B.tooth készüléket "párosítani" kell. Ha leírás nem segít ebben érdemes a gyártói ügyfélszolgálaton érdeklődni.
Általában a média kezelőfelületen található gombok valamelyikét kell hosszan nyomni a láthatóság eléréséhez...
Párosítani kell :
Bluetooth bekapcs a telón..
Majd a kék hidegvíz spricni elkezd villogva spriccelni..
Bemész a zuhanyzóba és egyszer megnyomod a meleg-vizes gombot.
Majd ha sikeresen megnyomtad a gombot,,akkor egyet szürcsen a lefolyó,,hogy sikeresen párosítva..
Múltkor voltunk maszekba szerelni,és így csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!