Zita1213 kérdése:
Hogyan csatlakozzak a wifire IPhone-nal?
Figyelt kérdés
Van egy d-link-es wifim amire wps gombbal kell csatlakozni. De ez az Iphoneokon nincsen ezért hogyan csatlakozzak?2015. máj. 25. 16:47
3/13 anonim válasza:
Kapcsold be a wifit a telón. Ha látja a kérdéses eszközt, kiírja a nevét. Csatlakozz hozzá ( csatlakozás), és kéri a wifi jelszavát. Ha beírod neki, akkor mehet...
4/13 A kérdező kommentje:
Lehet nem írtam le elég részletesen de azt hittem hogy azért valaki érti :D tehát van a wifin meg pl. egy sony telefonon wps gomb (wi-fi protected setup)tehát van jelszó a wifihez de ha beírod nem fogadja el csak ha rámész a telefonon a wps gombra és közben a wifin is megnyomod a wps gombot...de az iphoneokon nincsen ilyen gomb, és hiába írnám be a kódot nem fogadja el. ezért hogyan csatlakozzak?
2015. máj. 25. 17:32
5/13 anonim válasza:
Engedd el a wps gombot, ne akarjad megnyomni. Ahogy irtak elottem, telefonon kapcsold be a wifit, ha latja az eszkozt akkor csatlakozz ra, es ne a wps gombot akarjad nyomni eroszakosan hanem a jelszot ird be:)
7/13 A kérdező kommentje:
de én nem a wps gombot akarom nyomni erőszakosan de ha beírom a jelszót akkor nincs semmi. mert minden telefonra jelszó nélkül CSAK wps gombbal lehetett csatlakozni.
2015. máj. 28. 18:39
8/13 anonim válasza:
Csak én nem értem milyen WPS gombról beszélsz? Ember, telefonon nincs ilyen. Van a csatlakozás, és ennyi.
9/13 anonim válasza:
De nem is értem, mikor először bekapcsolod, akkor kér WiFi hálózatot, meg jelszót, és magától felcsatlakozik, és utána megjegyzi azt a WiFi hálózatot.
10/13 anonim válasza:
a wps-es rendszer lényege, hogy leegyszerűsíti a belépést, mondjuk könnyű feltörni, szóval nem tudom, miért használod...egy 8 jegyű PIN kód kell neked, nem wps gombot nyomkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!