Hogyan csatlakozzak wifire laptoppal?
Van elerhető hálózat, de amkor rálépek azt írja, hogy
a wndows nem tud a hálózathoz csatlakozni. lehetséges, hogy a hálózat kívül került a megfelelő hatókörön. frissitse a rendelkezesre allo halozatok listaja es probalkozzon ujra.
ezt akkor is iirja ha a jel tokeletes. ha a halozat kodolva van, akor ha veletlenul nem az elozot irja ki, akor keri a jelszot, amihez mindegz mit irok valami ascii kod nem jo neki, meg valami 40bit tol nem tomhany bitig tarto kodot ker, meg 5tol 13 karakterig. van 1 hlozat, amonek mindegz mijen kodot irok elfogadja, de aikor megnyitom a netet (explorer) akor siman lefagy a boneszo. csatlakozni meg csak ugy sikerult ehhez is, hogy sajat magam alllitottam be neki ip cmet, atjarot, meg dns cimet. ezeket a cimeket a telefonrol sugarzott wifirol szedtem. annal us ugyan az a helyzet, hogy ha kodolom, akor anal os az asci karakterekkel van baja...stb ezt hogyan lehetne meholdani?
1. Tudod kell a jelszót, mert le van kódolva a hálózat. (wep/wpa/wpa2)
2. Használj mozillát, az IE a világ legszarabb böngészője.
ahhoz a halozathoz amihe tudom a jelszot, azt irja ki kspcsolodadkor, amit fent eloszor emlitettem. ha megis veletlenul kerne, akor meg az asci karakteres, 40bites fassagal van a baja, hiaba tudom a jo jeldzot.
hogyan toltsem le a firefoxot, ha edig a googlet sem hozza be?
Na hazaértem, mostmár letudom írni mit ad ki ha beírom a jelszót:
A hálózati beállításoktól függően a jelszónak 40 bitesnek vagy 104 bitesnek kell lennie. Ez elérhető 5 vagy 13 ascii karakterrel, illetve 10 26 hexadecimális karakter bevitelével.
Megismétlem, a jelszót helyesen írom be, de ezt kapom válaszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!