T-Home internetünk van, hogyan csatlakozzak rá laptoppal?
Lépésről-lépésre kérlek írd le, mit kell tennem.. T-HOME netünk van, azt mondták tudom vezeték nélkül használni a laptoppal, de a telepítő cd-t nem tudom belerakni, ugyanis nincs cd meghajtó, csak 1 net meg 4 USB csatalkozó.. össze tudom valahogy hozni? CD "nélkül"?
Köszi a válaszokat!!
ha xp-d van akkor nem kell telepítő cd a t-home-tól.
A modem egyben router is? Van antenna a modemen? Vagy külön van egy routeretek is?
Olyannyira nem vagyok a számítógép szakértője, hogy a kérdésedet sem értem pontosan, de én amikor a T-Online szolgáltatáshoz csatlakoztam, nagy segítségemre volt a következő hivatkozás:
Lehet, hogy számodra is hasznos lesz? Ha nem, akkor sajnálom! Segíteni szeretnék!
Szia!
Sajnos nem tudok neked segíteni, az én korábbi problémám úgy oldódott meg, hogy felhívtam a 1412es (ha jól írom) ügyfélszámot (rajta van a dobozon, papírokon) és ott segítettek /igaz nem minden diszpécser sz@rakodása volt hasznos/ de pl. az egyik adott egy másik jelszavat, azzal simán fel tudtam lépni és azóta is tökéletesen működik több (sokszor 3-4) laptoppal is.
Próbáld meg te is felhívni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!