Milyen porszivot vegyek? Nem tudom h melyik jo mivel most kicsi wattosaz lehet kapni.
Mert van valami EU-korlátozás a porszívók teljesítményére (energiazabálás / üvegházhatás).
A dolog hozadéka, hogy a gyártók elkezdtek alacsonyabb teljesítményből nagyobb szívóhatást kihozni, megfelelő tervezési trükkökkel.
Innen kezdve a teljesítmény és szívóhatás két dolog, a műszaki adatok között az utóbbit (is) meg kell nézni.
Az index fórumon van egy porszívós topik, ha valakit további részletek érdekelnek.
A watt (fogyasztás) a legkevésbé fontos, nem megy egész nap, a szívóerő pedig már nem igazán arányos vele...
Nekem az volt a szempont sorrendben, hogy csendesség, nagy szívóerő, nagy porzsák. Az árukeresőn sokan írnak véleményt, ott érdemes nézelődni.
Én végül egy Bosch GL-45-öt vettem, mert mindhárom szempontomat kielégíti.
#4 "Probaltam rakeresni,de nem dob ki árat nekem ilyen cikk szammal..."
Google: Bosch GL-45
Első találat: [link]
45.000 pénz
Az nem cikkszám, hanem típusszám.
Mondunk olyat, hogy egy autó cikkszáma Fiat 500 1.2? Ilyet nem mondunk soha.
Ezek is típusszámok, van belőle többféle:
Bosch BGB45331 GL-45 ProSilence Allergy
Bosch BGB45330 GL-45 ProPower 2.0 Allergy
Bosch BGB452530 GL-45 ProPower Hepa 2500 W
Bosch BGL45500 GL-45 ProPer>>formPlus Allergy
Cikkszám egy másik fogalom: gyártók, kereskedők, raktárak belső azonosítója, nekünk azzal nem kell foglalkozni általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!