Ma ajánlottak egy Lux Intelligenc d920-as porszívót részletre. Nekem tetszik nektek mi a véleményetek? (Nálunk 4 kicsi gyerek van és egy igazán jó porszívóra volna szükségem. )
Mennyiért próbáltak rádtukmálni egy sokkal kevesebbet érő porszívót? 50eFt fölött már 1000x többet tudó IPARI is van...
Vegyél egy Electrolux Ultrasilencert max 40-ért.
A piac leghalkabbja (tényleg, beszélgetni lehet mellette), hosszú vezeték, állítható szívóerő, brutál nagyot szív, 50% fölött szinte sosem használom. Ilyenem van, tapasztalatból mondom.
porszívót részletre? OMG.
20 ezerért már olyat kapsz, h megszólal. jó esetben ez max 2 havi spórolást jelent.
4 gyerek mellett én tuti nem verném magam ilyen költségekbe, inkább nekik vennék valami hasznosat, vagy eltenném későbbre azt a pénzt.
amúgy sem vennék fel hitelt semmire, pláne nem egy olyan gépre, amit megkapok olcsóbban.
Figyelj ide!Nekem is Lux porszívóm van,jobban mondva ez takarítógép,ipari minőségű:made in sweden!
Ne hallgass a károgókra,lesajnálókra:igenis ez egy csúcs minőségű gép.Egy ETA,Phillips a poros nyomába sem jöhet!!!
Minden szöszt,atkát,bogarat,cérnaszálat összeszed!
Sokféle csatlakozó feje van,könnyű a kezelése!Nekünk 4 éve van,és semmi baja!A lényeg az,hogy ha megnézed egy "mezei" porszívóval kiszívott területről kijövő pormennyiséget,és ami ebből a masinából kijön:AKKOR MEGLÁTOD A KÜLÖNBSÉGET!!!
Nekem is van egy kis ETA porszívóm,gyakorlatilag egy gyerekjáték,alig szív valamit.
Ja,és jó hosszú részletfizetéssel engedi megvenni a LUX Kft,nem fogod megbánni!
Kiváló minőségű,nem gagyi,egy nagyon jó társ a takarításban!
Ha allergiás van a családban,akkor általában 100ezret máris engednek a végárból!!!
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!