Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Őszintén! Hogy néztek ki 2 v...

Őszintén! Hogy néztek ki 2 v több gyerek után odalent? Mert nekem nem tetszik amit látok? Intimtorna a külső "megjelenésen" is segít?

Figyelt kérdés
2x szültem,2 gátmetszéssel.A férjem nem panaszkodik,de félek h csak nem mondja.
2011. dec. 20. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Nem neked kell tetszenie, hanem a férjednek. Ha ő nem panaszkodik, akkor nincs gond. Ha pedig nem tetszik neki, de nem mondja, az meg az ő baja. Egy házasságban tudtommal fontos a jó kommunikáció. Majd szól, ha nem tetszik neki, de nem hinném, hogy baja lenne vele. Nekem 4 tesóm van, anya és apa mégse problémáztak soha ezen. Elég jó a kapcsolatom anyukámmal, vele beszélem meg a "női dolgokat", szóval tudnék róla.
2011. dec. 20. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért neked mi nem tetszik a nemi szerveden?

Nekem egy gyerekem van, de szülés óta nekem is változott. A nyílás nagyobb lett és tágabb is lettem, 1 évet intimtornáztam, kicsit javult a helyzet, persze a régi már sosem lesz. A gátmetszésem hege csak halványan látszik.

Szokták írni itt, hogy 4-5 gyermek után is szűk, kislányos a punciuk, hát, nem tudom, én ezzel szkeptikus vagyok, de mindegy.

2011. dec. 21. 22:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Én is nehezen hiszem h 2-3-4... gyerek után szűk,kislányos,jobb mint a "régi".

Hogy mi a bajom?Hát kitágult-nyilván-de nekem nem tetszik.Nem ér össze,vagy hogy mondjam,mintha be lehetne látni:D Na nem teljesen be,csak a kisajkak már nem fekszenek össze mint anno:(Másnak is ilyen?Ez normális 2 szülés után?

Utolsót kérdezem: meddig intim tornáztál,mire javult a helyzet?Nekem 3 éve 5-6 hetet mondtak.Csak én abbahagytam mert lett egy kis problémám,de ez már más téma.De el akarom kezdeni megint.

2011. dec. 22. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Kb. 2 hónapos volt a babám, amikor megvettem a Kriston Andrea dvd-jét, megvan a könyve is, de a dvd-ről könnyebben el lehet sajátítani a gyakorlatokat. Nem nehéz egyébként. Reggel van egy kb. 3 perces gyakorlat és este kb. 8 perc. Azt írja a könyv, hogy 10 hét alatt már látványos, érezhető javulást hoz, ha valaki kitartóan, becsületesen csinálja. Na most én a reggeli gyakorlatokat mindig elfeljtettem, de este általában megcsináltam, csak néha-néha hagytam ki. 11 hós volt a babám, amikor megvizsgáltam magam ott lent és akkor már láttam változást. Nekem egy kis méhsüllyedésem is lett sajnos, úgyhogy én már mindig fogom csinálni ezt a tornát, mert sokat segít.

Nagy súllyal születtek a babáid? Nekem 3650 gramm volt és repedtem belül is rendesen.

2011. dec. 22. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Az első 3040 gr volt,32 cm fejkörfogat.De vele repedtem belül,2 óráig varrtak,gondolom ekkor tágultam ki nagyon.A 2. 2900 gr volt,37 cm fej k.f.A 2. után nem tetszik odalent,mostmár kívül is kitágultam.

Én jártam Kriston-féle tornára,személyre szabott "edzéstervet" is kaptam.De újra fogom kezdeni.

Te nagyon kitágultál?Én ha letérdelek,néha érzem h beáramlik a levegő:S:D

2011. dec. 22. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Mivel mindkettőt gátvédelemmel szültem, így nincs különösebb változás, szóval hajlok arra, hogy igaz lehet, hogy vannak, akiknek 4 szülés se okoz gondot ebből a szempontból. Én nem lettem tág, pedig 4 kilós babákat szültem, én meg nem vagyok valami vastag fajta, sőt.

A gátmetszés nagyon durva, sajnos a legtöbb nőnek egy életre problémát okoznak vele, holott a WHO ajánlásai is azt mondják, hogy nagyon ritkán indokolt csak az elvégzése, a rutinszerű gátmetszés pedig kifejezetten káros.:-(

Az intimtorna biztosan segít, sok jót hallottam róla, bár én magam nem csinálom, szerencsére szükségtelen.

2011. dec. 23. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!