Ajánlanátok nekem álló porszívót, ami valóban felszívja a port a szőnyegből. Felszedi a morzsákat. Stb?
Nálunk ez bevállt.
De mikor vettük, én mindig kipróbáltatom a boltba őket, és a tenyerem a mérce. Van olyan porszívó amit agyon dicsérnek itt a net-en, a boltba meg egy katasztrófa volt. Áldom az eszem, hogy nem vettem ész nélkül.
Több mint 2 éve meg van nekünk, és életemben még nem volt ilyen erős porszívóm, pedig volt már másfajta, porzsák nélkülim is, de nyomokban sem hasonlít ehhez. És én nagyon szoktam őket nyüstölni, minden nap..
Dyson DC03 nagyon jól áll:
Nagyon jól szív is.
Ezzel nincs mit erőlködni, csak lazán húzni-tolni kell, a kerekein (a fej saját tömege nyomja a szőnyeget).
A fejben van egy forgókefe, ami a motorról kap hajtást egy lapos gumiszíjon. Ennek segítségével igen hatékonyan tisztítja a szőnyeget (is).
Porzsákkal sem kell variálni, mert nincs.
Porzsákosban azt nem kedveltem (ami részben saját hülyeség is), hogy mindig sajnáltam kidobni, míg nem telt meg kellően. De akkor meg már nehezebben szív és ott pangott benne cucc, meg a dohos szag, amit kinyomott magából és ki kellett szellőztetni.
Ez meg egy másik műfaj. Bármikor üríthetem, moshatom a műanyag alkatrészeket, ahogy jobban tetszik. De ha esetleg mégsem, akkor is független a szívóképesség a telítettségtől.
Vagyis mindig maximális teljesítményt nyújt, bármennyi por van benne, miután nem azon keresztül áramlik a levegő, hanem a por csak kicsapódik a nagy pohárba, a ciklon elv alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!