Miért kapcsolgat be a klíma? (a többi lent)
a klíma külső ventillátoros, ha ez számít
tegnap este kezdődött, azóta ha be van dugva a konnektorba, folyamatosan ki-be kapcsolgat pár másodpercenként, össze vissza. Nem hűt úgy mint amikor bekapcsoljuk távirányítóval, de folyamatosan pittyeg amikor ki-be kapcsolja magát. A pittyegés a ki-be kapcsolással jár.

A taviranyiton nincs pl egy pohar rajta ??
:))

Sziasztok!
Nem a távírányítóval van a hiba
Úgy vettem észre, hogyha kihúzzuk a konnektorból egy darabig, akkor egy darabig normálisan működik. (A darabig alatt egy jó pár órát értek, esetleg fél napot) Ha csak kihúzzuk, és bedugjuk, folytatja. Es ez a ki-be kapcsolgatás kikapcsolt és bekapcsolt állapotban egyaránt előjöhet. Szóval napközben is meghülyülhet, miközben használjuk, de az éjszaka közepén is kikapcsolva is elkezdheti. Mind2-re volt már példa többször is. És a villámlásos kérdésre: Nem tudom.
*Villámos kérdéshez, ha fontos:
A légkondi a házon belüli konnektorba van bedugva

Akkor viszont semmi értelme ezen a helyen tovább forszírozni a kérdést, miután ilyen módon nem elhárítható problémáról van szó szerintem.
Elektronikák javításával foglalkozom, ilyen hibák előfordulnak, meg más hibák is, de annak okát szépen meg kell keresni, nem távjavítós ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!