Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szükségünk van mosogatógépre?

Szükségünk van mosogatógépre?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze a párommal és igazából már mindenünk megvan. A kérdésem az, hogy kettőnket kiszolgálna egy egyszerűbb mosogatógép, vagy két embernek felesleges?
2018. aug. 18. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

az biztos, hogy sokkal kényelmesebb, több vizet spórolsz és alaposabb is mintha te mosnád

sokan vesznek 2fős háztartásba is, szerintem megéri, még ha te esetleg a párod szerettek is mosogatni, akkor is lenne használva

ha meg úgy van egésznap pakoltok bele este elindítjátok, esetleg reggel nem muszáj napi kétszer járnia

ha úgy látjátok bekapcsoljátok és nincs vita, hogy ki mosogasson meg semmi

2018. aug. 18. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is ketten vagyunk, nekunk kismeretu van, igen hasznos darab! Szerintem megeri, de kezzel sem tragedia elmosogatni szerintem.
2018. aug. 18. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
2 embernek nem, mert tiszta ráfizetés, mivel 2 pohár, tányérért nem érdemes bekapcsolni, ha meg csak beleteszed a dolgokat rá szárad minden mire megtellik, és érdemes lenne elindítani. Csak nagycsaládosoknak éri meg.
2018. aug. 18. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

mi 4en vagyunk, de naponta csak egyszer indítjuk

ha rá szárad ha nem, tisztán elmos mindent és amit már befogott valami azt is idővel lepucolja, persze ez az egyik hátránya, a mintás dolgok 1-2 év után kezdenek kopni (lehet van ami jóval hamarabb is) pedig szerintem pl ami a porcelánon van ráégetve minta az eléggé száraz dolog, akkor nem tudom elképzelni, mi az ami anyira rászárad, hogy nem tudja elmosni :D

2018. aug. 18. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen!
2018. aug. 18. 17:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, szuperek vagytok
2018. aug. 18. 17:29
 7/7 anonim válasza:
Ketten voltunk, vettünk egy 12 terítékeset, nekünk pont jó volt, mostmár van gyerekünk is, meghalnék ha nem lenne!!! Én csak ajánlom, az életedet megkönnyíti.
2018. dec. 26. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!