Van power bank laptopoknak?
Van power bank laptopoknak? És ha van akkor belinkelné valaki,mert én nem találtam.És azt is mondjátok majd meg légyszives,hogy hol lehet kapni!
Köszönöm!
hol próbáltad keresni??
be írtam a google ba "laptop power bank" és kaptam egy rakat találatot, persze ezeknek utána kéne nézni
pl hogy egy 70000mAh aksi kb hányszor tudná feltölteni az enyémrt, ár érték arányba milyen kéne
ezt ugye én nem tudhatom, hogy neked milyen kell, meg mi éri meg neked
Kizárt dolog, hogy egy powerbank tudna laptopot tölteni.
Lehet, hogy van ilyen nagy powerbank, de tölteni biztos nem tudja, max pár %-ot, meg mekkora már méretben? Azt hurcolászod vagy mi?
most ahogy így nézegettem egy random leptop aksi 25.000-30.000mAh
egy 70ezres csak tud vele mit kezdeni, ha nem is löki fell fullra, de tölt rajta meg addig se merül lehet jó dolog
az másik kérdés hogy mekkora méretű ez a valami :D
"egy random leptop aksi 25.000-30.000mAh"
Jó lesz az 2500-3000 mAh-nak is. Az autóban van 350000mAh akku :D
de ő a leptopra gondolt... 😁
abban lehet akkora van
elnézést, másoltam és beillesztettem
lehet el volt írva, nem néztem vissza
de jó hogy szóltál :D
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítségeket,a méret igazából mindegy,hosszabb utazásnál akarom a laptopot használni az autóban.Ár helyzetben vakon vagyok....mondjuk 20.000-30.000 FT között már lehet kapni normálisat,ami normálisan tölti is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!