Miért írja ehhez a 3 db elemet? Mihez kell elem egy power bankban?
van ötletetek? nem csak simán feltöltöm, aztán amikor kell, akkor meg töltöm róla a telót pl? + hallgatok zenét? nem értem ...
Abban mégis mi a DIY, hogy megveszed és használod? :D
"This is an assembling kit" ... "NOT a finished power bank, you need to install it by yourself" ... "must work with 3 pcs 18650 batteries, batteries are not included"
Ez bizony a szereld magad kiadás. Amúgy még praktikus is lehet bizonyos tekintetből.
Esetleg megerősítem, amit te is értesz, csak valamiért nem akarod elhinni. Nincs benne akku, azt meg kell még venned és beleépítened.
A (NOT Included.)bazi nagy piros betűkkel pont azt jelenti, amit jelent.
"Mihez kell elem egy power bankban?"
Oké, kezdjük az alapoknál.
Mi a power bank általában?
Egy olyan eszköz ami feltölthető árammal, majd tárolja azt az energiát és képes leadni egy másik eszköznek töltés céljából.
Most jön az a rész hogy egy üres dobozban mi tárolja az energiát?
Az a 3 akku, amit nem értesz miért kell bele.
ja oké, értem akkor, azt hittem h a battery alatt tényleg sima elemet vagy tölthető aksit ért, de ugye sehogy se jön ki az 5 V fesz, és így nézve tényleg praktikus h csak vennék bele és máris ismét üzemkész. fene tudja ...
így van, tulképpen megerősítettétek a sejtésemet, csak vhogy nem akartam elhinni :)
"This power band must work with 3 pcs 18650 batteries, batteries are not included."
Akku kell bele.
A 18650 egy bizonyos fajta Li-Ion akkut jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!