Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy tisztítsam ki a légkondit?

Hogy tisztítsam ki a légkondit?

Figyelt kérdés

Iszonyatos meleg van a lakásban. 30 fok. Van légkondink, de tavaly nyáron használtuk utoljára és most nem merem bekapcsolni. Szerintem tele lehet bacival és az 1 éves lányomat féltem. :(

Hogyan tudnám szétszedni és kitakarítani? Regal márkájú egyébként, ha ez számít valamit. :)

2010. jún. 13. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

Mi az autó légkondijához boltban vettünk tisztítót, de ezt találtamo most Neked:

Airco Cleaner 400ml klímatisztító spray

2,070 + ÁFA

2,590 Ft

• Kiválóan alkalmas klímaberendezések (autó és otthoni egyaránt) tisztítására. A klímában lévő szűrőbetéten található pollen és por illetve egyéb lerakódott szennyeződések eltávolítására alkalmazható. Nagyhatású tisztítóhabot hoz létre a készülék, mely a szellőzőrendszer csatornájába jutva tisztít, illetve fertőtlenít. • Tartozék: toldócső.

2010. jún. 13. 14:21
 2/3 anonim válasza:
Vagy klímaszerelőt hívsz, és ő megtakarítja neked.
2010. jún. 13. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:

1.a külső egységben lévő nyárfa szöszök eltávolítása(ha van)

2.a kondenzvíz elvezetés ellenőrzése(ne pnagjon, mert abban bacilusok telepednek meg)

3.ezért engem a fenti hivatásos klímaszerelők le fognak pontozni

2010. jún. 14. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!