Playgirl kérdése:
Hogyan tisztitsam meg a hűtőm elejét? Sima vizzel nem igazán jön le.
Figyelt kérdés
Hűtömágnesek vannak a hűtömön, és le akarom venni őket de ott marad a körvonala :S nagyon csúnya :S mivel tudnám eltüntetni?fehér hűtőm van2009. okt. 30. 13:36
1/5 anonim válasza:
Gőzölős tisztítóval próbáltad már?
Ha süti a nap, vagy gázzal főzöl, és a mágnesek ugyanott voltak több évig, akkor nem fog menni, mert akkor az ajtó anyagában, belül van a változás, és azért más színűek a korábban fedett és a fedetlen területek. Az nem szennyeződés, hanem elváltozás, ezért letisztítani nem lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
nincsen gőzölős tisztitóm :( és nem olyan régi a hűtőm kb fél éve van meg
és a kamrában van szal fény sem éri... bizom benne azért valahogy le tudom szedni :)
2009. okt. 30. 13:52
3/5 anonim válasza:
Cloroxal vagy domestos kosz mesterrel töröld àt, sokat javit rajta, ha nem tul régen voltak fent még el is tünhetnek a körvonalak!
4/5 anonim válasza:
2. vagyok! Vagy ha ragacsos akkor körömlakk lemosoval!
5/5 anonim válasza:
én domestos- os törlőkendővel szoktam letörölni, minden koszt leszed, nagyon szép lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!