Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szárítóból szekrénybe?

Szárítóból szekrénybe?

Figyelt kérdés

Létezik olyan mosógép+szárítógép (egyben), amelyikbe berakom a szennyes ruhát, elindítom, és mikor hazaérek a munkából, akkor a kimosott, kiszárított, normál hőmérsékletű (tehát nem meleg) ruhákat, egyszerűen berakhatom a szerkénybe?

Vagy a szárítós mosógép "nem varázslat" és ne számítsak arra, hogy mindig szárazon, azonnal szekrénybe rakhatóan kapom meg a ruhákat?

Külön mosó/szárítógép nem opció, nincs idő arra h. megvárjam míg lejár az egyik, h. utána átrakjam a másikba.

Nagyon köszi!

#ruha #mosógép-szárító
2018. febr. 28. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Száraznak kellene lennie a végén. Kombinált gépet csak félig rakj tele. Nekünk volt olyan szárítónk ami a program végén fújt be hideg levegőt, mondjuk így is langyosak voltak a ruhák, de meg lehetett őket fogni.
2018. febr. 28. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen időbe a legjobb a szárítógépből a jó meleg ruhákat felvenni :D amúgy ha a program végén vársz pl 20 percet akkor nem lesz már meleg a ruha.

Amúgy ahogy írták...az egybe gépeknél a mosási adag kapacitásának a fele a szárítási. Mondjuk nekem nedvesség érzékelős,így gondolom a gépek döntő többsége is az,tehát ha telerakod mosásnál a gépet aztán rányomod a szárítás akkor elvileg megszárítja csak nem 2-3 óra alatt hanem 5-6 óra alatt és mivel a dobjuk kisebb egy különgéphez képest,így az 5-6 szárítási óra után is lehetnek nedvesen maradt részek a ruhákon mert nem annyira szellős.

Én amúgy beállítom a mosógépet (késleltetett indítás) aztán nem sokkal az előtt jár le,hogy hazaérek a munkából és akkor átdobom a szárítóba aztán átlag 2-2,5 óra szekrény szárazon veszem ki. De van amikor úgy állítom be a mosógépet,hogy reggel mire ébredek addigra legyen kész (családi ház), aztán átpakolok a szárítóba rányomom a gyűrődésmentesítést és indítom,majd délután amikor haza érek kipakolok belőle.

2018. febr. 28. 09:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Még nem találkoztam olyan emberrel, aki elégedett lenne a mosó-szárítógéppel...

Nézd meg egy üzletben, hogy hogy néz ki a mosógép dobja, meg a szárítógép dobja. Nagyon nem ugyanolyan.

Szóval elméletben lehetséges, de én nem adnék azért közel 200ezret, hogy vagy jó lesz, vagy nem.

Amúgy ennyire sosem vagy otthon??? A mosógépek programozhatóak. Úgy kell programozni, hogy akkor járjon le, amikor hazaérsz. És akkor át tudod pakolni a szárítógépbe.

2018. febr. 28. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
A 2 az 1-ben gépből olyan gyűrötten veszed ki, hogy sírva fakadsz. Tapasztalat :( Eljutottam oda, hogy csak a törölközőket és az ágyneműt szárítom. (kénytelenségből van ilyen gépem, örököltem, ahhoz túl drága, hogy kidobjam)
2018. márc. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!