Asszonyok! Ti mikor kimossátok a ruhákat és megszárítjátok, utánna rögtön kivasaljátok őket vagy berakjátok a szekrénybe? Hogy van ez nálatok?
Én régen rögtön vasaltam, és úgy raktam el. De mindig úgy jártam, hogy amikor elővettem újra vasalni kellett, hogy a hajtás vagy gyűrődés kijöjjön belőle. Így ma már nem vasalom egyből. Szépen behajtogatom a szekrénybe, és ha olyan van amit fel akarunk venni, de gyűrött akkor kivasalom.
38/N
A szárítógépből általában elég simán jönnek ki, maximum a kényes blúzokat, ingeket, kosztümöket, öltönyöket vasalom.
Mást korábban sem vasaltam, kinyújtva teregettem, és felakasztás előtt 2-3x jól kiráztam, úgy teljesen simára száradt meg. Mikor levettem őket, szépen kisimítva hajtottam össze.
Sztreccset, farmert egyébként is felesleges vasalni, szóval nem nagyon van mit.
Én csak a nagyon kényes ruhákat (ingek, blúzok) vasalom, felvétel előtt. Vagyis száradás után a szekrénybe mennek a ruhák :)
Én is úgy teregetek, hogy "kilógják" magukat a ruhák, ne kelljen vasalni :)
32 vagyok
mosás-száradás után be a szekrénybe, majd felvétel előtt vasalás. Sajnos nincs időm előre vasalni mindent.
29/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!