Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik lehet jobb ez a 2...

Melyik lehet jobb ez a 2 típusú LG gép közül? A mosó vagy a mosó-szárító? Link alább

Figyelt kérdés

Annyit kell tudni még, hogy új konyhabútorban konyhapult alá megy és nem szeretném a szekrényt meghibásodás miatt már kezdetekkor szétszereltetni. Tehát olyan kéne, amihez nagy eséllyel 4-5 évig nem kell hozzányúlni (vagy lehetőleg soha!).

Mosógép: [link]

Mosó-szárító: [link]

Köszi

2017. dec. 10. 09:21
 1/1 anonim válasza:
Ha igazán jót akarsz amihez nem kell hozzányúlni akkor MILLE igaz az sokkal drágább! Én nem vagyok a híve a szárító+mosógépnek mert amíg szárít addig nem tudsz mosni vele! A márkája meg szinte mindegy nekem AEG van 6 éve nincs baja !!
2017. dec. 17. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!