Milyen márkájú mosógépet vegyek?
Én most ajándékoztam el a 2 éves indesit gépemet,mert nem voltam elégedett vele.Elektrolux-ot vettem helyette,nagyon bevált szupi gép.
Igaz sajna,hogy az árában majdnem 50e ft különbség van,az Elektrolux 2 x annyiba kerül.De én úgy gondoltam,hogy nem szeretnék megint 2 évre mosógépet venni.Mikor elromlott,egy szerelő sem vállalta a javítását,amint meghallották,hogy Indesit lemondták,azt mondták vigyem a szervízbe:(((
Anyukámnak Worpul van 10 éves,és bevált neki.Habár a boltokba most azt sem dicsérték.A Zanussikat viszont igen.
Arra figyelj,hogy csupa AA_s legyen amit megveszel,mert azok a legjobbak.
Persze azt te tudod,hogy árban mit engedhetsz meg magadnak.
Nekem ezek a tapasztalataim.
Sikeres választást neked.
Szia! Nekem Whirlpool 6. érzék van. Azért szeretem, mert programozható, így ha elmegyek itthonról, beteszem a rucit, beállítom mikor induljon el, és mire hazaérek, már ki is teregethetek :) Én ezért vettem ilyet. 1000 fordulatos (állítható a fuga erőssége egyébként), és én szinte csak azon fugázok. A+A energiaosztályos, ami jó. És azért annyira nem volt drága. A régi Whirpool-om anyuéknál van, az egy 6 éves gép, és sosem volt még rossz. Ez 1 éves, és ez sem.
Jó válogatást! :o)
Nekem is felültöltős whirlpool 6. érzék van és GYŰLÖLÖM!
Annyira 6. érzék, hogy nem hajlandó centrifugálni és vizet leereszteni! 5 hónapja használom és már 2x kellett a szerelőt hívni!
Fagor.
Viszonylag olcsó, igénytelen, kis helyen elfér.
Én is mosógép vásárlás előtt állok. Őszintén megmondom, én is Indesitet nézegettem, de az eladó egyenlőre lebeszélt róla. Állítólag 7-8 évet bír ki, a legjobb Miele de 300 ezer körül van, rém drága.
Azt is megtudtam, hogy egy cég gyártja a Zanussi ˙alsó kategórai), az Electrolux (közép kat.) és az Aeg-Electrolux (felső kat.)termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!