Működhet e egy 30 éves, soha nem használt kávéfőző?
Figyelt kérdés
Egy régimódi elektromos kávéfőzőt akarok vásárolni ajándékba páromnak, mert szereti a régi cuccokat, illetve azokban jobban bízik és szereti a jó kávét. Találtam egyet interneten. Soha nem használt, dugója valamiért le van szerelve, a képeken jól látszik, hogy vadonat új állapotban van. Philips a márkája.
Hallottam, hogy bizonyos eszközöknek, mint pl mosógépnek, hűtőnek nem jó, ha sokáig áll használatlanul, de ez az ilyen kis háztartási gépekre is igaz?
2017. nov. 18. 00:33
1/3 anonim válasza:
Igen, simán működhet, és szerintem működni is fog. Ezekben egy fűtőszál melegíti a folyadékot. Ha tényleg vadonat új és normális helyen volt tárolva(nem egy elárasztott pincében), akkor a belső alkatrészei is épek. Egyébként a gépeket üzemórára tervezzük, nem korra, ha semmi jele korrodálásnak 99.9%os állapotban lesz.
2/3 anonim válasza:
Amin bukhat a dolog, az a tömítés(ek).
Egy 30 éves tömítés közel nullán teljesít.
Ha nincs hozzá tartalék, akkor dísznek kiváló lesz a masina.
3/3 anonim válasza:
Simán működhet. Tavaly egy afrikai ásatásnál egy 2300 éves tojásfőzőt találtak. Kicsit megpucolták, raktak bele tojást, és keményre főzte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!