Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szárítógéppel kapcsolatban...

Szárítógéppel kapcsolatban érdekelne minden?

Figyelt kérdés

Aki használ szárítógépet a mindennapokban leírná mire kell figyelni,hogy célszerű használni....

Minden pozitív illetve negatív tapasztalat érdekel!

2017. aug. 28. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyen van, 1 évig jól működött, de mióta a szerelő hozzányúlt, azóta gyűri a ruhákat.

De nem is ez a legnagyobb baj vele.

Ha megnézed a videót, alul mutat egy szöszgyűjtőt, amit ki kell porszívózni, mert nem kivehető!

De ez mindig vizes, elég nehéz porszívózni és ha ez eldugul, arra semmilyen garancia nem vonatkozik.

Csak olyat vegyél meg, aminek az alsó szöszgyűjtője is ugyanúgy kivehető és tisztítható mint a felső, amelyik a dobnál van.

2017. aug. 28. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És egy éves géphez miért kellett szerelő?Ezt leszámítva szereted?
2017. aug. 28. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem nyomta fel a vizet a kondenztartályba, már többször szárítottam a géppel, de víznek sehol sem volt nyoma.

Sajnos épp nem voltam itthon, mikor jött a szerelő, de a férjem mondta, hogy teljesen széjjelszedte a gépet, most jó, de gyűri a ruhákat.

2017. aug. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!