Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van valakinek tapasztalata a...

Tapeta2000 kérdése:

Van valakinek tapasztalata a www.olcso-muszaki.hu üzletével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy hűtőt a [link] oldalon, ami gyanúsan jó áron van, viszont már több rosszat hallottam erről a cégről (letagadták a gép hibáját, nem javították hiába vállaltak garanciát, és hogy nem olyan volt a gép, mint amilyennek hirdették) és így félek megvenni.

Köszönöm előre is a válaszokat!

#mosógép #outlet #Olcso-muszaki
2017. ápr. 11. 19:32
 1/5 anonim válasza:
160 ezerért vettünk hanseatic hűtőszekrényt tőlük, aminek konkrétan elviselhetetlen, egész házat bezengő porszívóhagja van, és 3 hónap után tönkrement. A szervízcég akihez irányítotak nem akart foglalkozni se velem sem a problémámmal, tojtak a fejemre. Egy hónapnyi küzdés és kb 10 telefonálás után ksikerült rávenni őket, hogy végre elviggyék a hűtőt, amivel aztán semmit nem csináltak azon kívül hogy leolvaszották.ajd ismét tojtak a fejemre és nem szóltak, amikor készen lett. Újabb egy hónap után az érdeklődésemre végre közölték hogy "ja, már két nap után kész volt, csak le kellett olvasztani." Csak éppen megint tojtak a fejemre és nem hívtak fel. Visszakaptam a hűtőmet úgy, hogy egy ronda nagysérülés van rajta végig az oldalán, és hogy megette a penész az egész belsejét! Még annyira se voltak kéepesek, hogy kiszellőztessék. Így kaptam vissza a hűtőmet. Felhívtam a cég vezetőjét, aki közönnyel lerázott, nem érdekelte a problémám és nem volt hajalndó segíteni. Ez egy undok szemét bagázs hulladék termékekkel.
2017. ápr. 11. 20:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sajnos ugyanezeket hallottam mástól is, akkor ez tényleg nem egy megbízható cég, nem fogok tőlük vásárolni...
2017. ápr. 11. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
TV-ben is volt asszem szó róluk, nagyon rosszak!
2017. ápr. 17. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infot! Mit mondtak róluk a tv-ben?
2017. ápr. 18. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Erősen használt dolgokat postáztak meg nem azt amit, az M1 adta le pár hete.
2017. ápr. 19. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!