Mit jelent a hűtőgépeknél az éves energiafogyasztás?
Figyelt kérdés
Ha egy hűtőgépnek az éves energiafogyasztása pl: 185 kWh/év, akkor hogy tudom kiszámolni hogy átlagosan mennyit fogyaszt mondjuk 1 hónap alatt? és azt hogy számolom át forintban.#hűtőgép #éves energiafogyasztás
2017. aug. 11. 15:30
1/6 anonim válasza:
Elosztod 12 vel, és megszorzod 40 el...
12 hónap van egy évben. Így megkapod a havi átlagot. És azt megszorzod 40 Ft.- al, ugyanis annyi 1 KW. De ugye ezt nem kérdezted komolyan?
2/6 A kérdező kommentje:
azt akarod mondani hogy egy hűtőgépnek körülbelül 700 ft a havi energiafogyasztása? Ezt én is ki tudtam számolni, csak nem akartam elhinni.
2017. aug. 11. 15:41
3/6 anonim válasza:
Az áram szerencsére nem egy drága dolog. Én havi kb 4-5 rugót fizetek áramra. Pedig elég sokat megy hűtő, mosógép, tévé, két nagy asztali számítógép, három laptop, erősítő, plusz az apróságok. Szóval a 700 forint teljesen reális.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem körülbelül 8-9 ezer ft a havi áram díj, és alig megy a tv, laptop van, egy régi 20 éves mosógép és egy régi 20 éves hűtőgép, de nem tudom elhinni hogy egy hűtőgép cserével több ezer ft al lejjebb menne az áramdíj...
2017. aug. 11. 16:10
5/6 anonim válasza:
A 20 éves cuccaid simán megdobhatják a villanyszámlát. Esetleg ha kíváncsi vagy érdemes megnézni egy ilyen konnektorba dugható fogyasztásmérővel, hogy mennyit zabál.
6/6 anonim válasza:
Szegény hűtő valójában nem fogyaszt 700 ft áramot, mert még egyéb dolgok is rájönnek a számlán. Így ennyi jut rá. Egy mélyhűtő havi 1200 Ft ban van havonta. Szal nem sok a havi 700.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!