10 éves mosógép és hűtő mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Albérletben lakunk 10 éve, ezen idő alatt használtuk a hűtőt és a mosógépet és most át akarjuk venni a tulajtól ezeket a gépeket reális áron. A tulaj 50.000 Ft-ot mondott.
Ezek nagyon egyszerű gépek. Lg sima max 800-as fordulatszámú mosógép, és egy kombinált hűtő ami semmi extrát nem tud. Mindegy már berreg, zörög.
2017. júl. 13. 14:43
1/4 anonim válasza:
A kettő 50 -ért sztem nem rosz ár. Nem zsákba macsát vesztek a jofogáson .
3/4 anonim válasza:
A pontos típus, meg egy-egy kép sokat segítene. Az újhoz képest nyilván olcsó, viszont én pl 10 éves hűtőt nem vennék. Ilyen korban már nem meglepő, ha beadja a kompresszor a kulcsot, az meg gyakorlatilag GTK (ilyen szempontból egy 20 éves hűtő megbízhatóbb). A mosógép viszont ha rendben van, akkor jó áron van (gondolom az max 25). Pláne, hogy a régebbi gépekben még lehet csapágyat cserélni, mert nincs összehegesztve az egész.
4/4 anonim válasza:
Nekem 11 éves LG mosógépem van, ékszíjas (azt hiszem, akkoriban már volt direct drive is).
Az enyémnek kisebb hibái, paranormális hangjai vannak időnként. El akarom sózni, mert most tudok újat venni, de én nem kérnék érte pénzt (van már vevőjelöltem).
Egy jól működő mosógép, parahangok nélkül.. Hát nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!