Mosó-száritógépről (2 in 1) van valakinek tapasztalata?
Nekem volt ilyen 2 in 1. Kicsi fürdőszobában így fért el. Viszont, amikor végleg tönkrement, vehettünk mosó és szárítógépet is. Most családi házban lakunk, így elfér a 2 db gép, ráadásul most nagy a szárítógépem, az egész mosógépnyi ruhát bele tudom rakni. A 2 in 1 változatnál a fél adag ruhát ki kellett venni a szárító program futtatása előtt. Csak úgy működött hatékonyan.
Kérdés neked milyen lehetőségeid vannak.
A szárítógép simán rá tehetö a mosogép tetejére.
Nekem csak külön külön volt mindig ios szárító és mosogépem, de soha nem vennék egyben. Ha egyedülálló vagy max két före mosol akkor még talán ok a kombi gép.
De gyerekeknél naponta 2-3 mosás is van, és akkor túl hosszú lenne egy program.
A száríutógép nem egy mumus. Sok tévhit van róla. Vannak ruhák amiket nem szabad bele tenni, de ezeken rajta van a cimkén, de ezekböl is csak pár ami ténylegesen nem bírja a magas höt. Pl a törölközök pihe puhán jönnek ki a szárítóból, ha van régi kötött pulid, ami már eléggé merev, azt is megpuhítja. A nadrágokat ki kell rázni, mielött szárítóba teszem(csak farmer és merevebb anyaguakat), de ha még melegen veszek ki mindent, akkor egyálktalán nem kell vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!