Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Cserélték már valakinek a...

Cserélték már valakinek a "biztosítós"jótállású mosógépét vagy bármit?

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt,ha igen. Lassan két hete erre várok,sehol semmi...
2017. márc. 1. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
telefonomat. 15 munkanap volt.(plusz az elején pár nap míg megkapták a bejelentésem, meg plusz 4-5 nap a szállítás.) De a szerződésedben biztos le van írva, hogy milyen határidővel kell teljesítenie.
2017. márc. 1. 15:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerelő volt egy hete,megnézte,árajánlatot adott a javításra a biztosítónak,de azok fülük botját sem mozgatják,hogy ad e újat,vagy fizeti a kb 60-70 ezres javítást?!! A 2 év jótállás már lejárt ,a plusz 3 évbe vagyok,amit vásároltam hozzá. Még ebből lenne két év jótállás,de szerelő szerint új gépet adnak! Igen,oké,de mikor? Mosógép nélkül nem egyszerű. :(
2017. márc. 1. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyet tudok tanácsolni, basztasd a biztosítót.
2017. márc. 1. 15:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,az lesz! :)Befelé villámgyorsan tudják a pénzt szedni,ha meg fizetni kell,kussolnak!
2017. márc. 1. 16:39
 5/8 anonim válasza:
2 hónapjukba telt kijönni.. Decemberben romlott el és februárban jöttek javitani! Mondanom se kell nagyon jo volt a legnagyobb tel kozepette mosógép nélkül maradni. Kitartást!
2017. márc. 2. 15:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Ohh! :( Háát Én addig biztos nem várok,csinálok velük ha kell minden nap egy kis cirkuszt! Hétfő 10 óráig várok és kezdem! Egyébként lesz@rom,menni megy a mosógép,csapágyas,mosni tudok,csak oltári zörgéssel! Rosszabb már úgysem lesz! Gyüjtöttem egy hétig a szennyest,meguntam és mostam így és mosok is amíg teljesen meg nem adja magát!
2017. márc. 2. 23:51
 7/8 anonim válasza:
Akkor te még jobb esetben vagy,nekem be se kapcsolt a gép! Majd írj privátban hogy mi volt.
2017. márc. 3. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma hívtam őket,telon elérhetetlen a biztosító,csak idióta vasnéni beszél! Gondoltam,írok egy szép hangvételű mailt! :) Ez bejött,két perc múlva válaszoltak is. :) Kapok új gépet,elsőbbségivel feladják az utalványt postán! Elvileg jövőhét kedd felé itt kell lennie! :)
2017. márc. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!