Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Beko szárítógép valakinek?...

Beko szárítógép valakinek? Kidobjam?

Figyelt kérdés
1 hónapja van Beko szárítógépünk. Melegítőkkel, törölközővel, ágyneművel, farmerekkel semmi baj. De a pamut szárítás katasztrófa. Már gyanús volt, de most mértem is. 1-2 centit összemennek a pólók, hosszú ujjú felsők. Hőfok ezen nem állítható. Mindegy hogy rövidebb napi, vagy hosszabb szekrény száraz pamuton szárítok, mennek össze. Nagyon ki vagyok akadva. Hőszivattyús amúgy. Minek vettem ha használhatatlan?? Akinek esetleg ilyen van, vmi tipp?
2017. febr. 25. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pontosan mit akarsz a hőmérsékleten állítani ?
2017. febr. 25. 18:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha akarnék se tudnék, mert hőmérsékletet nem lehet állítani, csak programot választani. Hátha akkor nem menne össze
2017. febr. 25. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Be lehet építeni hőmérséklet limitálást, de cserébe megnő a ciklusidő.
2017. febr. 25. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
nem nedvesség szenzoros? mert akkor tulszárit.
2017. febr. 26. 14:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom van e benne. Ma kipróbáltam műszálas programmal a pamut felsőket. Össze nem ment, csak vizes maradt. Teljesen tanácstalan vagyok
2017. febr. 26. 14:36
 6/11 A kérdező kommentje:
De várj kedves utolsó. Vszínű van benne, mert rövidebb idő alatt lemegy álltalában egy program. Azaz érzékeli a ruhák nedvesség tartalmát.
2017. febr. 26. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
nem ismerem a Beko-t. nekem electrolux van. nem mennek össze a ruhák,csak a pamutzokni,de visszanyúlik. valoszinű tulszárit a géped. vagy valamit nem jol programozol
2017. febr. 26. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
a hőszivattyús kiméletesebben szárit pedig.
2017. febr. 26. 19:10
 9/11 A kérdező kommentje:
De már nem tudom milyen programot válasszak.
2017. febr. 27. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
a törölköző és az ágynemű az nem pamut? a Beko honlapján (ha van) regisztráld a terméket és ott elvileg kérdezhetsz is. Samsung ,Electrolux ilyen
2017. febr. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!