Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szárítógépben elmegy minden...

Szárítógépben elmegy minden illat?

Figyelt kérdés
Nem rég vettünk egy szárítógépet és a ruháknak teljesen elmegy az öblítő illata csak ilyen "szárítógép" szaga van. Vettem Lenor illatosító kendőt, elméletileg kettőt kell bedobni a ruhák közé, én már 4-et, 5-öt is próbáltam és ugyanúgy semmi illatuk nincs. Mi lehet a baj?

2017. febr. 10. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Illatosítsd a szekrényt, amiben a ruhát tárolod.Nem kell feltétlenül öblítőszagúnak lennie egy ruhának, sőt.
2017. febr. 10. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert így működik hogy levegőt keringtet és ez kivonja az illatot
2017. febr. 10. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen elmegy az öblítő illata a szárítógépben.
2017. febr. 13. 17:44
 4/7 kokohoho ***** válasza:
A szárítógép használatában ami nagyon tetszik azontúl, hogy nem kell teregetni, télen sem lesz párás a lakás és a ruhák finom puhává válnak benne az, hogy kiszedi belőlük az összes mosószer maradékot és szöszt. Mivel az alapossága nem áll meg itt, ezért ha mosás után szárítógépben kívánjuk szárítani a ruhákat, nem javasolt az öblítőszer használata, mert a gép szinte tökéletesen kiszedi azt is, ráadásul a szárítássorán anélkül is puhává válnak. Ezen felül gépnek sem teszünk vele jót, mert az öblítőszer gőzei átmenve a szűrőjén, lerakódnak a belsejében, legfőbb okozóiként, az idővel kialakuló, kellemetlen "szárítógépszag"-nak, amit szinte lehetetlen eltüntetni, vagy közömbösíteni.
2017. márc. 31. 10:47
 5/7 anonim válasza:
Sano sensitive spray szárítógépbe,nagyon jó illata lesz a ruháknak tőle!!!
2017. dec. 14. 07:25
 6/7 anonim válasza:
Ez érdekes. Nekem mióta szárítógépem van, sokkal illatosabbak a ruhák. Már a szárítás alatt olyan jó illat van a fürdőszobában, hogy legszívesebben ki se jönnék! És puhák, nem kell vasalni. Imádom!!!
2017. dec. 20. 20:41
 7/7 anonim válasza:

4-es, igaz! Most vettem egy gépet és utána olvastam. Mindenhol azt írják, hogy nem tesz jót a gépnek az öblítő.

6. És mit használsz, hogy minden illatos?

2022. jan. 8. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!