SEBO FELIX 1 PREMIUM ÁLLÓ porszívóról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 09:05
1/4 anonim válasza:
Nekem ilyenem van, piros színben. Én nagyon szeretem, mert könnyen kezelhető, nem kell magad után húzni. Erősen szív és annak a plusz motoros fejnek köszönhetően a szőnyegből is tök jól kiszed mindent, pedig nálunk 2 kisgyerek és egy macska is nyüstöli a szőnyeget. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ott is jó ahol sokan járnak utcai cipővel a szőnyegen?Iroda folyosó.
2017. febr. 15. 20:55
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem biztos jó ott is, nálunk még semmi nem fogott ki rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,mert ugye a rendes porszívóval nem olyan szép. Erről olvastam hogy szinte kiporolja a szőnyeget. Bízok benne hogy tényleg,mert elég drága! Ezért érdekel a tapasztalat. Köszönöm hogy válaszoltál.
2017. febr. 16. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!