Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata erről az aksis porszívóról?

Figyelt kérdés

[link]

Ami legfőpképp érdekelne, hogy van két kis tacsink, a kutyaszőrt vajon össze szedi-e, illetve sehol nem találtam a neten , hogy hány watt. Más porszívóknál ott van pl 1500W.

2010. okt. 28. 15:18
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

talán így megnyitja...

2010. okt. 28. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Pont ilyenem van, csak bordóban. Semmire nem jó, maximum diszkóba fénynek, mert töltés közben kéken világít. :D

Komolyra fordítva 26 ezret adtam ki érte és még arra sem jó, hogy a konyhában felszívjam vele a morzsát. Tolja magaelőtt a piszkot, zúg és ennyi. Én is árulom épp a Vaterán. :S

2010. okt. 28. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen felépítésű porszívókat inkább hanyagold, ennyi pénzért tudsz venni rendes gépet is, amikor porszívót nézel, kérdezz rá mennyi a szívási teljesítménye, ez nem egyenlő azzal amit ráírnak sokszor, hogy pl.: 2000 W, hanem egy jóval kisebb szám pl.: 350 W

(egy műszaki eladó)

2010. okt. 28. 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! ötlet kilőve...
2010. okt. 29. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!