Miért nem kap jelet a villany bojler?
Figyelt kérdés
Már lassan 10-15éve van egy ARISTON villany bojlerünk, és eleinte még rendszereden kapott jelet volt hogy napi 3x is, de most már örülünk ha délben meg talán 11 óra után bekapcsol. 100-120 literes nem tudom pontosan, de 1-2 ember lefürdik, és elfogy a melegviz. 14 pici csik van az órán ami jelzi hogy tele van vagy üres, de max a 9. Csíkig megy fel. Valami ötlet? Fűtő szálat már cseréltünk, a vízköt is lepucoltuk belülről de akkor se jó. Előre is köszi a válaszokat.2017. febr. 22. 20:22
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, telefonról írtam és nem tudtam beállítani a témakört. Random adta szerintem.
2017. febr. 22. 20:24
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy éjszakai áramon van? Nekünk így van és van hogy egy nap 10 percet melegít csak- hétvégén.
A másik, hogy megy tönre nektek szerintem. Hívj szerelőt ha megteheted
3/4 A kérdező kommentje:
Nekünk is éjszakain van de valamikor délben is bekapcsol meg reggel leginkább este nem mindig.. De ma mindenképp útánna kérdezek az EON-tol is, meg szerelőt is hívok szerintem .
2017. febr. 23. 05:54
4/4 anonim válasza:
Jól teszed. Nekünk korrodálódott belül a bojler, anno 5 éve, ugyanígy kezdte amúgy a szarakodást, hogy nem melegített/be sem kapcsolt, levágta magát az áramkörről.
Mondta a szerelő is, hogy max két hónapig bírta volna így, aztán valakiben kárt tett volna (pont a wc felett van a tartály).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!