Lehet, hogy kilyukasztottam a hűtőmet (fotóval)?
Figyelt kérdés
Kora este késsel kezdtem kapargatni a mélyhűtő részen a jeget, és ezt sikerült belekaristolnom. Tudom, kutyaütő vagyok. Két órával később mentem ki, és iszonyat nagy hangja volt. Próbáltam lejjebb szabályozni, de nem kapcsolt ki. Akkor levettem nullára, utána hiába tettem fel, nem kapcsolt be. Kilyukasztottam? Ammónia szagot nem éreztem.
2017. febr. 4. 19:19
1/9 anonim válasza:
Ja, a benti hőcserélő lett kibökve.
2/9 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben? Mit tettem vele? Javítható? Elszállt a gáz? Nincs ammónia szag. Tettem a lyukra vékonyan borotvahabot, nem bugyogott.
2017. febr. 4. 19:25
3/9 anonim válasza:
Ammóniát vagy 50 éve nem használnak háztartási hűtőszekrénynél. Ez nyilván valami szénhidrogénes hűtőgázzal megy, aminek nincs szaga. Nem javítható, újat kell venni.
4/9 A kérdező kommentje:
Veszek egy újat akkor. Mit tettem tönkre rajta? Fel akarom rakni apróra, hát ha kapok érte valamit így is.
2017. febr. 4. 19:33
5/9 anonim válasza:
Én beragasztanám és feltöltetném.
Egy próbát megér mielőtt megy a szemétre.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a kérdés, hogy mivel járok jobban. Kifizetni rá egy fél hűtő árát, vagy venni egy újat?
2017. febr. 4. 23:04
7/9 anonim válasza:
Támogatják az új vásárlását anyagilag keress rá.
8/9 anonim válasza:
Ha nem elavult gép, akkor nem egy fél hűtő ára feltölteni.
15 ezer és kész. Speciel azon a részen nincs nagy nyomás.
9/9 A kérdező kommentje:
Vettem egy újat... :|
2017. febr. 6. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!