Érdemes 10éves, Bkategóriás kombi hűtőmet lecserélni egy energiatakarékosra?
Ha van pénz az újra ,meg kell venni.
Biztosan kevesebbet fogyaszt az új ,mert a szigetelésük jobb,az ajtók nem vetemedettek.
Soká jön vissza...
Ha venni akarsz, akkor Bosch vagy Electrolux!
Köszönöm utolsó, neked is. Igen, ettől tartok, hogy túl rövid élettartamúra készítik manapság a műszaki cikkeket.
Egyenlőre le is raktam a vásárlási szándékról.
"Lehet, hogy visszajön, de azt pár éven belül elköltheti a javítására, vagy egy még újabb vásárlására."
Mi a jobb? Havonta elszórni egy kisebb vagyont villanyszámlára vagy néhány évente venni egy újat? Tudom, a sokszor pici kevésbé fáj egyeseknek, ezért is él meg olyan hihetetlen jól a Provident és a hasonlók mert elhitetik ezt amit te is sugallsz, hogy a hetente/havonta egy picit több kiadás az kevésbé fájdalmas mint ha pár évente kell sokat kiadni.
A szemetelésről meg annyit, hogy nem feltétlen környezetszennyező újat venni, ugyanis ha jóval kevesebbet fogyaszt akkor jóval kevésbé terheli a környezetet is. Az elektromos áram előállítása igencsak környezet terhelő dolog, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a régi eldobásával rosszat tesz a környezetnek.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Úgy látszik, megoszlanak a vélemények.
Végül nem vettem. Idáig. De még mindig nem döntöttem véglegesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!