Mivel mossam ki a hűtőmet, hogy ne legyen ilyen borzalmas szaga?
Figyelt kérdés
A minap költöztem be egy albéletbe, ahol a hűtőnek valami förtelmes szaga van. Hogyan tudom ezt eltüntetni?2015. aug. 3. 01:53
1/8 anonim válasza:
Tegyél egy tálba szódabikarbónát, hagyd bent a hűtőben 2-3 napig. Utána az egész hűtőt mosd át ecetes vízzel. Utána tegyél be megint szódabikarbónát, és havonta cseréld ki. Magába szívja a szagokat.
2/8 anonim válasza:
Igen, mi is szódabikarbónázunk nagyon régóta!
4/8 anonim válasza:
Ecetes vízzel való alapos tisztítás, szárítás és kis tálkára örölt kávét rakj be.Mindent ételt fedjél le, amit a hütőbe beteszel.
5/8 anonim válasza:
Szerintem legegyszerűbb, ha hipós ronggyal áttörlöd a belsejét, a polcokat, rácsokat és az ajtó tömítését is (ügyelve, hogy a tömítés barázdái is ki legyenek mosva (kefével is).
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2015. aug. 3. 16:53
7/8 anonim válasza:
Vettem egy hűtőt használtan és elég dögszaga volt.
Lemostam ecettel, meg ciff-el, kiszellőztettem.
Utána a hűtőt nyitva hagytam, nem kapcsoltam be.
A lakásba becsuktam minden ablakot és ajtót, aztán csak egy hét mulva mentem át megint. Hát sajnos jól lehetett érezni még mindig a hűtő szagát, és mérgelődtem is miatta, aztán megelégeltem és megint kipakoltam belőle a rácsokat, meg a műanyag dobozokat és átmostam domestossal mindenhol ahol értem. Még az alját is lemostam. Azóta nem érzem a szagát, pedig most is nyitva van a hűtő, az ajtók, ablakok pedig zárva, mert most csak héti egyszer megyek át oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!