Használ valaki Trotec páramentesítőt?
Tegnap érkezett meg a 26nm-es lakásunkba a Trotec ttk24e és arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen tapasztalatokat szerzett a Trotec gépek használatával?
A lakásunk fala vizesedik, építészetileg nem jöhet szóba újítás, sajnos rossz a szigetelés oldalról, alulról, mindenhonnan...vizes ablakok, párás levegő és olykor előkerül némi penész is. Utóbbira nagyon figyelünk, azonnal kezeljük ha jön. Arra gondoltunk tudna segíteni legalább a penész eltüntetésében a készülék, ezért vettük meg.
Hm. :(
Igaz, én költözésben gondolkozom, csak addig szerettem volna megkönnyíteni az életünket.
Szeretném írni, hogy bevált a gépecske...az ablakok és a bejárati ajtó megszáradt, a ruhák is száradnak és a levegő is friss.
Szeretjük. Ja és alig fogyaszt ármot, a lakásnak is melegebb hatása van, így a konvektor se megy olyan sokat.
Ajánlom!
Meg. De nem penészesedik semmi. Lehet az alap probléma nem is a fal vizesedése volt, hanem hogy nincs szellőzése a garzonunknak...teregetés, főzés, fürdés...
Jelenleg már alacsony a szoba páratartalma. De úgy vagyok vele, még ez is jobb mint a penész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!