Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miylen páramentesítőt vegyek,...

Miylen páramentesítőt vegyek, ami jó és sokára romlik el? Van oylan amiben van + szűrő vagy ionizáló? Szeretnék venni majd később légtisztító gépet is.

Figyelt kérdés

Néztem a fogyasztásokat, van 250 és van 350 meg 500 körül

Minél nagyobb lakásba kell annál erősebb és nagyobb kell bele. Meg persze több levegőt is tud átszűrni. Ha veszek egy kisebbet, kevesebb levegőt szűr több időbe telik, mire leviszi a pára szintet ezáltal ugyanannyit fogyaszt mint a nagyobb.

Amúgy az aldiban még kapható páramentesítő? Arról nem találok semmi leírást, hogy miylen gép.

Amúgy később szeretnék venni iylen légszűrő gépet. Ilyen egybegép nincs? vagy azoknak nem olyan hatásos a szűrőjük, mint a kimondottan erre készülteknek?

Találtam még egy ilyet is ORION OACH-18 Léghűtő Hűt meg fűt, nem tudom, hogy mennyire jó a fűtése, itthon most van hogy csak ketten vagy egyedül vagyok. és ha iylen enyhe az idő lehetne ezzel fűteni?

Ilyen elektromos radiátort akartam venni, de az obiban kipróbáltuk, hát nem nyomott olyan meleg levegőt.

Ez is 2000Wattos, de lehet irányítani a levegőjét...

2016. nov. 29. 00:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!