Trotect TTK 100S páramentesítőt használ valaki?
Ezt a típust nem ismerem, egy másikat kölcsönöztünk (szerencsére!), gondoltuk, ha jó, veszünk mi is. (A páratartalom katasztrófa nálunk.)
- Csak abban a helyiségben csökkent a páratartalom, ahova tettük, egy délután alatt 2%-kal. Amikor kikapcsoltuk a gépet, kb. másfél óra múlva ugyanannyi volt, mint előtte.
- Melegít a gép, jelentősen. (Ez egyenesen következik abból, hogy a páralecsapatás hőleadással jár.)
- Zúg a gép, ami engem baromira idegesített. Monoton zúgás.
2 hétre kölcsönöztük, 2 nap múlva visszavittük.
Lehet, hogy ez egy jobb típus, de ne vegyétek meg anélkül, hogy ki nem próbáltátok valahol.
Kedves Kérdező!
Megvásároltad végül a gépet, vagy nem? Sajnos nekünk is be kellene szereznünk egy ilyen "kütyüt", de nem tudom megéri e.
Szia,
Mi vettünk és úgy tűnik beválik.
Magas volt a páratartalom nálunk téli időszakban amikor kevesebbet szellőztetek olyan 75-80%.
Most, hogy üzemel a páramentesítő 58%.
Valahol azt olvastam,hogyha tartósan 60% alatt van a páratartalom akkor nem jelenik meg a penész. Szóval eddig bevált remélem így is marad.
De jó, hogy írtál, és de jó, hogy ezt írtad. Nálunk is nagyon dúrva páratartalom van, folyik az ablakokról a víz, a penész is jelen van, és mivel itthon vagyok a Kislányommal, így a nap 24 órájában itt lélegzünk, és napi egy mosás mindig van. Több vásárlót is megkérdeztem már a termékkel kapcsolatban, és igazából mindenki pozitívat írt.
Mi ennek a gépnek a kistesóját akarjuk megvenni, mert nekünk elég az 50 m2-re való.
Remélem nekünk is beválik majd, mert a szigeteléssel nincs gond, vagyis már túl jó, ezért is áll fenn a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!