Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Trotect TTK 100S páramentesítő...

Trotect TTK 100S páramentesítőt használ valaki?

Figyelt kérdés
Bevált nálatok? Hatékony? Véleményekre lennék kíváncsi.
2011. jún. 22. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt a típust nem ismerem, egy másikat kölcsönöztünk (szerencsére!), gondoltuk, ha jó, veszünk mi is. (A páratartalom katasztrófa nálunk.)

- Csak abban a helyiségben csökkent a páratartalom, ahova tettük, egy délután alatt 2%-kal. Amikor kikapcsoltuk a gépet, kb. másfél óra múlva ugyanannyi volt, mint előtte.

- Melegít a gép, jelentősen. (Ez egyenesen következik abból, hogy a páralecsapatás hőleadással jár.)

- Zúg a gép, ami engem baromira idegesített. Monoton zúgás.

2 hétre kölcsönöztük, 2 nap múlva visszavittük.

Lehet, hogy ez egy jobb típus, de ne vegyétek meg anélkül, hogy ki nem próbáltátok valahol.

2011. jún. 22. 09:13
 2/5 A kérdező kommentje:
:-( köszi a választ
2011. jún. 22. 12:14
 3/5 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Megvásároltad végül a gépet, vagy nem? Sajnos nekünk is be kellene szereznünk egy ilyen "kütyüt", de nem tudom megéri e.

2011. nov. 9. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia,

Mi vettünk és úgy tűnik beválik.

Magas volt a páratartalom nálunk téli időszakban amikor kevesebbet szellőztetek olyan 75-80%.

Most, hogy üzemel a páramentesítő 58%.

Valahol azt olvastam,hogyha tartósan 60% alatt van a páratartalom akkor nem jelenik meg a penész. Szóval eddig bevált remélem így is marad.

2011. nov. 11. 15:11
 5/5 anonim válasza:

De jó, hogy írtál, és de jó, hogy ezt írtad. Nálunk is nagyon dúrva páratartalom van, folyik az ablakokról a víz, a penész is jelen van, és mivel itthon vagyok a Kislányommal, így a nap 24 órájában itt lélegzünk, és napi egy mosás mindig van. Több vásárlót is megkérdeztem már a termékkel kapcsolatban, és igazából mindenki pozitívat írt.

Mi ennek a gépnek a kistesóját akarjuk megvenni, mert nekünk elég az 50 m2-re való.

Remélem nekünk is beválik majd, mert a szigeteléssel nincs gond, vagyis már túl jó, ezért is áll fenn a probléma.

2011. nov. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!