Miért nem ajánlják a mosó-száritógépeket együtt? érvek és ellenérvek?
Mint környezetvédő azt gondolom, azért nem ajánlom, mert a kis kacsóddal kiteregeted a centrifugázott ruhát, és az magától, ráadásul ingyen, a Föld további szennyezése nélkül megszárad. Ráadásul minden ellenkező véleménnyel ellentétben a teregetés NEM FÁJ.
Mint mérnök azt mondom, a mosó-szárító gép semmivel nem sérülékenyebb műszakilag, mint egy sima mosógép. Max fölösleges pénzkidobás. Környezetszennyezés, lusta emberek ostoba játékszere. De ezt az első pontban kifejtettem.
Kényelmi dolog.
Régen is léteztek 4-5 fős családok és tél is volt...
Nincs LED TV-m.
TV-m se
A kérdés mi is volt? :)
A válasz az, amit a 2-es kommentben írtam. Ha egyben van a gép, csak félig rakhatod, különben gyűröttek lesznek a ruhák, esetleg meg sem száradnak. Vagy menet közben a felét kipakolod.
Amúgy azért is jó hogy külön van, mert így lehet már szárítani az első adagot, amikor a másodikat mosom. Persze ezt se egyfős háztartárban lehet kihasználni (mi heten vagyunk).
Egyel több dolog ami miatt a mosógép elromolhat. Nem jó ha nagyon multifunkcionális egy gép.
Illetve én fölöslegesnek tartom. 7 fős család vagyunk.
Télen még hamarabb is megszárad a ruha mert fűt az ember. Ha nagyon gyorsan kell akkor vasald ki a ruhaneműt. Megszárad tőle.
Szóval pénzkidobás a szárítógép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!