Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem ajánlják a mosó-szár...

Miért nem ajánlják a mosó-száritógépeket együtt? érvek és ellenérvek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 13:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%

Mint környezetvédő azt gondolom, azért nem ajánlom, mert a kis kacsóddal kiteregeted a centrifugázott ruhát, és az magától, ráadásul ingyen, a Föld további szennyezése nélkül megszárad. Ráadásul minden ellenkező véleménnyel ellentétben a teregetés NEM FÁJ.

Mint mérnök azt mondom, a mosó-szárító gép semmivel nem sérülékenyebb műszakilag, mint egy sima mosógép. Max fölösleges pénzkidobás. Környezetszennyezés, lusta emberek ostoba játékszere. De ezt az első pontban kifejtettem.

2016. dec. 1. 13:58
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
A szárításhoz ugyanakkora ruhamennyiség esetén nagyobb dobra van szükség.
2016. dec. 1. 13:59
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
1-esnek: Nem biztos, hogy lustaság. Abban igazad van, hogy energiát használ, de nekem az 5 fős háztartásban télen nincs lehetőségem mindent kiteregetni.
2016. dec. 1. 14:06
 4/20 A kérdező kommentje:
magányos farkas lehet az első :-) 4 fős családnál télen elkellne a száritógép
2016. dec. 1. 14:09
 5/20 Szirty ***** válasza:
18%

Kényelmi dolog.

Régen is léteztek 4-5 fős családok és tél is volt...

2016. dec. 1. 15:58
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
Sőt, mosógép se volt...
2016. dec. 1. 16:09
 7/20 A kérdező kommentje:
adjátok el gyorsan a LED tv-t :-) kérdés nem ez volt
2016. dec. 1. 17:29
 8/20 Szirty ***** válasza:
0%

Nincs LED TV-m.

TV-m se

A kérdés mi is volt? :)

2016. dec. 1. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
93%

A válasz az, amit a 2-es kommentben írtam. Ha egyben van a gép, csak félig rakhatod, különben gyűröttek lesznek a ruhák, esetleg meg sem száradnak. Vagy menet közben a felét kipakolod.

Amúgy azért is jó hogy külön van, mert így lehet már szárítani az első adagot, amikor a másodikat mosom. Persze ezt se egyfős háztartárban lehet kihasználni (mi heten vagyunk).

2016. dec. 1. 17:41
 10/20 anonim válasza:
62%

Egyel több dolog ami miatt a mosógép elromolhat. Nem jó ha nagyon multifunkcionális egy gép.

Illetve én fölöslegesnek tartom. 7 fős család vagyunk.

Télen még hamarabb is megszárad a ruha mert fűt az ember. Ha nagyon gyorsan kell akkor vasald ki a ruhaneműt. Megszárad tőle.

Szóval pénzkidobás a szárítógép.

2016. dec. 2. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!