Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha az emag tól rendelek egy...

Ha az emag tól rendelek egy mosógépet ott hogyan működik a garancia?

Figyelt kérdés

Ha pl egy samsung mosógép ami 90 ezer ft ba kerül és mondjuk valamilyen baja lenne, azt itt javíthatják Magyarországon vagy vissza kell küldeni az emag hoz Rmomániába!

Vagyis hol érvényes a garancia itt magyarországon is pl egy samsung szerviz központban is vagy csak az emag nál!

Sajnos vidéken lakok nem igazán legközelebbi üzlet nagyon meszi van van nincs autóm és nem nagyon tudom megoldani a fuhart tehát azért gondoltam így igazsag szerint nem tudon hogy itt hogyan működik az ilyen?

Köszi!

2016. nov. 1. 19:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy ha pl épp javíttatni van, akkor mivel tudom majd bizonyítani, h épp szervizben van javittatni garanciálisan!
2016. nov. 1. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:

A termékkel együtt kell kapnod egy itthon érvényes garanciajegyet. ( Ha ez nincs, ne vedd át!)

Azon rajta vannak a garanciális szervizt végző szervizek - felhívod a lakhelyedhez legközelebb esőt.

Garanciális szerviz esetén a 7.5 Kg-nál nehezebb készülék szervizbe szállítását és visszaszállítását a szerviznek kötelessége megoldani. Ez az alap protokoll.

Az eMAG-nál:

"A termék javítása a “Pick-Up & Return“ szolgáltatás keretén belül történik, mely a vásárló számára díjmentes, és minden – a Dante International S.A. által kiadott garancia tanúsítvánnyal rendelkező – termékre vonatkozik.

A szolgáltatás keretén belül a meghibásodott, garanciális termékért házhoz megyünk, azt megjavítjuk, majd a javítás után visszavisszük a tulajdonosnak. Az oda-vissza szállítás, valamint a termék biztosítása a szállítás alatt a tulajdonos számára ingyenes."

De szerintem a legegyszerűbb ha felhívod az eMAG ügyfél-szolgálatát és velük tisztázod a kérdést.

Egyébként részletesen fenn van a honlapjukon.

2016. nov. 1. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

"A szolgáltatás keretén belül a meghibásodott, garanciális termékért házhoz megyünk, azt megjavítjuk, majd a javítás után visszavisszük a tulajdonosnak. "

Hehe, majdnem leestem a székről a röhögéstől.

A tűzhelyem fél éves. Telefonon bejelentettem, hogy az ajtaja nem záródik. 3 hét múlva sem jött senki, pedig szívhez szóló ígéreteket kaptam. Akkor azzal jöttek hogy már kerestek, de nem tudtak felhívni. Ezzel elment egy újabb hét. Berágtam, felhívtam, holnap legyen itt a szerelő. Nem lett, csak egy hívás jött helyette hogy ne használjam a sütőt, majd jön 2 címe van még. Mondtam hogy most jöjjön, vagy felejtsen el, majd elintézem a fogyasztóvédelemmel. Jött. Megnézte. Alkatrész kell hozzá. Ez másfél hete pénteken volt, hétfői hívást ígért. Se hétfőn, se a többi napon nem hívott, most hétvége volt, meg ünnep, kíváncsi vagyok hogy fognak-e szólni és mikor.

Szóval ennyit a full garis ügyintézésről. Túl egy hónapon gyakorlatilag semmi.

2016. nov. 1. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegulis okosak, mert el tudtak adni a termeket fullgarival, aztan at tudnak verni es meg mindig nem hivtad a fogyasztovedoket :-D
2016. nov. 1. 22:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó csak én kb 90 ezer ft ot szánnánk rá egy mosógére a pontos nevét most nem tudom de elől töltős valamelyik fajta samsung eco bubble viszont máshonnan nem tudom h tudnánk-e rendelni ennyiért mosógépet, mert azért akarnánk mindenféleképpen rendelni mert autóm nincs így a fuhar nem megoldható, bár ez lenne a legkisebb gond a masik meg az h egy kis elszigetelt faluban lakom ahol a legközelebbi áruház ahol be tudnám szerezni az kb 50 kb az is egy tesco hipermarketek amiről szintén nem sok jókat hallani, és am emagot is sokan szidják!

Nem tudom mert én már rendeltem az emag tól több dolgot is semmivel nem volt gond igaz azok ilyen kissebb dolgok voltak, kisebb árral ami max egy 20 as volt és a rendeléstől számított kiszállítás idő is rövid magyarúl hamar megérkezett !

De most nem igazán tudom, hogy mitévő legyek rendeljek az emag tól vagy inkabb menjek be a tőlem kb 50km re lévő Tiszafüredei tesoba és vegyem meg ott ugyan azt a mosógépet, igaz ott látom is élőben itt viszont nem mondjuk ez sokat nem mond, mert attól még lehet hibás, de talán ott h valami baja van akkor jobban meg tudnám-e esetleg oldani a garancia problémát, hogy ha esetleg valami baja van, bár nem tudom mert most nekem hírtelen több ötletem nincs, mert tudom, hogy egyik áruházról semm omdanak jókat amiket fentebb említettem!

90 ezer ft tól meg tobbet nem nagyon akarok kiadni annyit úgy sem mosok, na meg azért 90 ezer ft már nem olyan kis pénz, h csak úgy menjen és a végén sehol nem vagyok, ettől kevesebbet sem nagyon akarok mert, engem az is nagyon nagyon zavarna h ha kb 3 óra hosszaig mosna egy mosógép isten ments még csak az kéne bőven eleg 1-1,5 óra

2016. nov. 2. 00:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Samsung Eco Bubble WF60F4E0W0W egyébként ezt a mosógépet néztem ki ami az emagon 88 ezer ft, viszont meg is rendelném innen ha tudnám, hogy egyáltalán megbízható-e ilyen dolgot rendelni egy ilyen oldalról ha tudnám hogy biztos minden rendben lenne vele, úgy értem jó lenne és nem adná fel hamar a szolgálatot kb vagy olyan 10 évig kis gyerekem nincs heti 4-5× ha menne erre gondolom jó!

A felprogram is nagyon fontos lenne nálam mert nem akarok én óra hosszákat mosni mert a mostanival szinte amióta megvan mindíg félprogramon mostam vele és úgy is nagyon tiszták lettek a ruhák ami egy wirlpool awt 5109!

Márka boltot a közelemben nem tudok, és ha a garanciával is gondok vannak akkor rendelni sem rendelek szívesen webáruházból

De ezért sem nagyon tudom már pomtosan, hogy akkor most mégis mit csináljak mert az is lehet, hohy akkor lesz valami baja amikor már lejar róla a garancia bár nagyon remélem, hogy ilyen nem lesz és egyáltalán el sem romlik egy ideig mert ami most van az már kb 10 éves igaz nagyon rászorúl már a cserére!

Na és igazság szerint most már semmi nem jut eszembe esetleg ebből a szempontból megbízhatóbb lenne a tesco pl garanciálisan

2016. nov. 2. 00:56
 7/7 anonim válasza:

Külföldön megfuttatják az árut, ill. egyéb módokon elcsalják az áfát, aminek az az eredménye, hogy jóval piaci ár alatt tudnak adni mindent ill. a gyártó általi garanciát TE, mint második vásárló már nem tudod érvényesíteni. DE! Mivel az eladónak köteles garanciát adni rá, ezért vagy elmennek az áruért, vagy neked kell elvinni (ilyetis hallottammár) lényeg a lényeg: Garanciális szerviz esetén pl emagnál a szervizelés az eladót terheli, ergo valószínűleg sz@rn@k rá, vagy ha javíthatatlan akkor tuti hogy nem kapsz rá jóváírást. Vásárolj helyi műszaki boltban, lehet, hogy drágább. De oda mindig be tudsz menni panaszkodni. Egy weboldallal,ami mögött nincs fizikai háttér.. Hát.. :/

u.i.: -Műszaki boltban dolgozom.

2016. nov. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!