Villanybojler garancia karc esetén?
nemrég vettem egy bojlert és a beszerelés előtti napokban csak kivetetem a dobozából h szokja a szobahőmérsékltet de csak félig vettem le róla a fóliazacskót, amikor teljesen letoltam, láttam meg egy jó 20 cm-es karcolást rajta, olyan mélységgel h picit megakad benne a köröm is azon felül h vizuálisan is szembeötlik
erre adnak garanciát? kicserélik? ki kell cserélniük?
70eFt-ért azért elvvárnám h ne legyen középenmeghúzva.. aztán majd szépen idővel pattogna szét a festék lefelé me g rozsdálna? ..
nem voltam ott vásárlásnál, én pl tuti kibontattam volna a helyszínen.. de ami történt megtörtént..

Ezt most nehéz lesz bizonyitani hogy nem te voltál.
Apropó, te voltál?

egy kicsit is magára adó cég nem kéne h fenn akadjon egy ilyenen nem?
sztem ez presztizs kérdés.. azért Hétfőn visszavisszük, hátha rendesek lesznek

Most rajta van épségben a védőfólia, vagy nincsen? Mert az perdöntő. Megsérülhetett akkor, amikor levágtad a fóliát..
Vagy van rajta még egy fólia? Nem igazán szokták több fóliába tenni.
történet vége, szó nélkül kicserélték a boilert, másnapra mehettünk az újért és nem akadékosodott senki
sztem elég egyértelműen látszott hogy a gyártás/összeszerelés során amikor ide-oda taligázták a burkolatot vmi aláment
márcsak presztízs végett is kicserélték sztem, jó hírnév többet hoz a konyhára
úgy h happy ending lett a történet

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!